Alaturate retelei clickdreapta.ro pe Facebook si vei invata lucruri noi, iti vei imbogati sau reimprospata cultura generala, vei avea acces la tot felul de informatii, vei primi cele mai bune sfaturi, vei fi ajutat sau vei ajuta si nu in ultimul rand te vei amuza impreuna cu ceilalti membri.
 • Inregistrare
Intrebarea ta are un raspuns aici!

Bine ai venit pe clickdreapta.ro. Aici poti pune intrebari si primi raspunsuri. Vino si tu in ajutorul cuiva pentru ca numai impreuna vom fi mai buni.

22,627 intrebari

22,854 raspunsuri

24 comentarii

658 membri

Top membri pe luna 06/2016
 1. catalin.pohrib

  132 Puncte

 2. andronic.cristi

  118 Puncte

 3. viorel.catana

  109 Puncte

 4. brindusa

  22 Puncte

Membri noi

Cele mai folosite cuvinte cheie

De ce nu merge camera web?


0 voturi
Camera este instalata insa imi arata ca nu se poate conecta, ca si cum n-as avea acces.
intrebarea pusa de anonim Apr 15, 2013 in categoria IT
    1 Raspuns

0 voturi

Cuiva nu-i mergea pentru ca avea sub 18 ani, varsta pe care a declarat-o atunci cand a facut contul de yahoo. Cand iti faci un id de yahoo messenger iti cere si varsta si daca e sub 18 ani cer acceptul parintilor, tutore sau reprezentant legal ceva, e complicat oricum. Cel mai simplu fa un alt id de yahoo cu o varsta de 25-30 de ani, cum doresti, si vezi daca se intampla la fel sau incearca sa intri pe messenger cu alt id cu varsta peste 18 ani. Daca incerci sa schimbi varsta la contul creat anterior, una peste 18 ani, nu stiu daca iti mai dau voie, odata ce e facuta asa ramane.

Daca nici asa nu merge atunci ori e o problema cu softul ori chiar o defectiune tehnica.

Verifica si in meniul din messenger: Messenger > Preferences > Webcam Broadcast > aici click pe Camera Source > alege din lista camera ta si apoi Ok. Sunt situatii cand chiar trebuie sa faci asta insa de obicei merge si fara. 

raspunsul dat de andronic.cristi junior (118 puncte) Apr 15, 2013...